Wij bestrijden Zwam snel & voordelig!

We staan garant voor een snelle en effectieve bestrijding. Woodprotec komt maar 1 keer langs kost daarom ook minder dan de gemiddelde concurrent.

Zwam bestrijden in huis of kruipruimte.

Een zwam is een soort schimmel die onstaat in een vochtige omgeving. De zwam hecht zich aan oppervlakten en tast deze hierbij sterk aan. De meest voorkomende zwammen kunnen grote bouwkunde schade veroorzaken en hebben een negatieve invloed op de gezondheid.

  • Zwammen verlagen de draagkracht van Balken en/of steunmuren.
  • Bij grote hoeveelheden kan de zwam allergische reacties veroorzaken.
  • Een zwam dient geheel verwijdert te worden. Anders groeit deze gegarandeerd terug.

Ik heb last van zwam, wat nu?

Bij Woodprotec raden we altijd aan het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Aangezien de zwam gezondheids problemen meeneemt & bouwkundige schade oplevert is het belangrijk de zwam zo spoedig mogelijk te bestrijden. Daarnaast is het bij het bestrijden cruciaal dat de gehele zwam goed wordt verwijdert.

Woodprotec kan helpen bij zwam

De vriendelijke en ervaren mannen helpen graag bij het bestrijden van uw zwam. Aangezien het bestrijden van een zwam een complex process is kunnen wij alleen prijsopgaves maken nadat we een inspectie hebben gedaan. Als u ervoor kiest om de bestrijding door Woodprotec te laten doen, is deze inspectie uiteraard gratis!

onze werkwijze:

  1. Wij komen langs om het probleem in kaart te brengen.
  2. U ontvangt een scherpe prijsopgave.
  3. Bij akkoord maken we samen een plan voor de bestrijding en gaan wij aan de slag.

U bent weer zwam vrij!

Waarom Woodprotec?

Wij komen maar 1 keer langs

Certificaat voor 10 jaar garantie

Uniek bestrijdingsmiddel

Over

Woodprotec

Onze bestrijders hebben al meer dan 30+ jaar ervaring met het bestrijden van onder andere houtworm. En met ons unieke bestrijdingsmiddel is het overlast minimaal. Een bedrijf dat zich richt op Houtworm bestrijding met een uitstekende service en eerlijke prijzen.