Wij bestrijden Houtworm snel & voordelig!

We staan garant voor een snelle en effectieve bestrijding. Woodprotec komt maar 1 keer langs kost daarom ook minder dan de gemiddelde concurrent.

Hoe wij werken

WoodProtec houtworm bestrijding

01

Telefonische inspectie

02

Wij komen bestrijden

03

U ontvangt 10 jaar garantie

Via de telefoon en mail kunnen we genoeg informatie inwinnen om een goede inschatting te maken van het probleem en hier een eerlijke prijs voor af te spreken. Hierdoor hoeven wij ook maar één keer langs te komen. We rekenen hiervoor geen voorrijkosten.

Onze goed opgeleide vakmensen komen langs om de houtwormen te bestrijden. Zonder dat wij het hout aantasten verwijderen wij de wormen en zetten wij preventieve maatregelen in. Zo blijven ze ook weg in de toekomst! Door het gebruik van ons unieke middel hoeft u het pand maar 4 uur te verlaten.

Bij Woodtec garanderen we een succesvolle bestrijding. U ontvangt na de bestrijding bij ons een certificaat voor 10 jaar garantie! De houtwormen komen dus niet terug. Komen de houtwormen toch terug, dan verhelpen wij dat uiteraard kosteloos!

Waarom Woodprotec?

Wij komen maar 1 keer langs

Certificaat voor 10 jaar garantie

Uniek bestrijdingsmiddel

Kosten houtworm bestrijding

Wij hanteren altijd een eerlijke prijs voor het bestrijden van houtworm. De kosten zijn afhankelijk van de ernst en situatie van het probleem. Onze specialisten kunnen telefonisch de situatie vaak al goed inschatten. We staan voor een snelle en effectieve bestrijding, vaak met slechts één bezoek, waardoor onze diensten minder kosten dan die van veel concurrenten. Verder rekenen wij geen voorrijkosten en gebruiken we preventieve maatregelen en 10 jaar garantie.

Nieuw en uniek bestrijdingsmiddel

20u sneller toegang

10 jaar garantie

Milieuvriendelijk

Wij werken met een uniek & effectief bestrijdingsmiddel

Helaas blijft bij het bestrijden van houtwormen een bestrijdingsmiddel nodig. Gelukkig gebruikt Woodprotec een nieuw bestrijdingsmiddel dat effectiever en millieuvriendelijker is.

Hiermee zorgen we voor:

  • 4 uur geen toegang tot het gebouw i.p.v. 24 uur
  • Effectieve bestrijding met garantie tot op 10 jaar
  • Millieuvriendelijker dan traditionele middelen
Over

Woodprotec

Onze bestrijders hebben al meer dan 30+ jaar ervaring met het bestrijden van onder andere houtworm. En met ons unieke bestrijdingsmiddel is het overlast minimaal. Een bedrijf dat zich richt op Houtworm bestrijding met een uitstekende service en eerlijke prijzen.