Wij bestrijden houtworm snel & voordelig!

We staan garant voor een snelle en effectieve bestrijding. Woodprotec komt maar 1 keer langs kost daarom ook minder dan de gemiddelde concurrent.

Waarom Woodprotec?

Omdat wij het beste zijn in houtwormbestrijding!

Onze bestrijders hebben al meer dan 30+ jaar ervaring met het bestrijden van onder andere houtworm. En met ons unieke bestrijdingsmiddel is het overlast minimaal.

Sylvester Kipp

Maurice Kruys

Randy van ’t Oostende

Kruys Senior

Duncan Timmermans

Manfred Piket

Over

Waarom Woodprotec?

Woodprotec is onderdeel van Pestec ongediertebestrijding dat al sinds 1980 mensen helpt bij het bestrijden van ongedierte. Eigenaren Sylvester en Maurice merkte dat er veel onduidelijkheid was online over houtworm en dat er veel partijen geen eerlijke prijzen hanteerden.

‍Uit het oogpunt van open en eerlijkheid zijn de mannen gestart met Woodprotec. Een bedrijf dat zich richt op Houtworm bestrijding met een uitstekende service en eerlijke prijzen.

‍Ook bieden wij op onze website zoveel mogelijk informatie over de bestrijding van Houtworm. Neem een kijkje in onze blog voor meer informatie!

‍Maurice & Sylvester

Wij komen maar 1 keer langs

Zo effectief zijn wij dus. Geen lange processen maar snel van uw Houtworm af. Daar staan we voor bij Woodprotec!

Certificaat voor 10 Jaar garantie

U ontvangt van ons een certificaat dat een 10 jarige garantie biedt op het bestreden hout. De houtwormen komen dus niet meer terug. Beloofd!

Uniek bestrijdingsmiddel

Door ons unieke & sterkere bestrijdingsmiddel heeft u minimaal overlast. Bij Woodprotec kunt u na 4 uur alweer het pand betreden!

Hulp nodig met houtworm bestrijding?

Vul het formulier in en krijg binnen 4 uur een prijsopgave in de mail. Voor overige vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen!