10 jaar garantie

Geen voorrijkosten

Eerlijke prijzen

Wij bestrijden houtworm snel & voordelig!

We staan garant voor een snelle en effectieve bestrijding. Woodprotec komt maar 1 keer langs kost daarom ook minder dan de gemiddelde concurrent.

Wij werken met een uniek & effectief bestrijdingsmiddel

Helaas blijft bij het bestrijden van houtwormen een bestrijdingsmiddel nodig. Gelukkig gebruikt Woodprotec een nieuw bestrijdingsmiddel dat effectiever en millieuvriendelijker is.

Hiermee zorgen we voor:

  • 4 uur geen toegang tot het gebouw i.p.v. 24 uur
  • Effectieve bestrijding met garantie tot op 10 jaar
  • Millieuvriendelijker dan traditionele middelen
contact ons
hoe wij werken

WoodProtec houtworm bestrijding

01
Telefonische inspectie

Via de telefoon en mail kunnen we genoeg informatie inwinnen om een goede inschatting te maken van het probleem en hier een eerlijke prijs voor af te spreken. Hierdoor hoeven wij ook maar één keer langs te komen. We rekenen hiervoor geen voorrijkosten.

02
wij komen bestrijden

Onze goed opgeleide vakmensen komen langs om de houtwormen te bestrijden. Zonder dat wij het hout aantasten verwijderen wij de wormen en zetten wij preventieve maatregelen in. Zo blijven ze ook weg in de toekomst! Door het gebruik van ons unieke middel hoeft u het pand maar 4 uur te verlaten.

03
u ontvangt 10 jaar garantie

Bij Woodtec garanderen we een succesvolle bestrijding. U ontvangt na de bestrijding bij ons een certificaat voor 10 jaar garantie! De houtwormen komen dus niet terug. Komen de houtwormen toch terug, dan verhelpen wij dat uiteraard kosteloos!

gratis prijsopgave

Hulp nodig?

We bellen je dan z.s.m.
Bedankt! We nemen z.s.m. contact op.
Oeps! er ging iets verkeerd met het versturen. Probeer het opnieuw!